מה היפשר לעשות לא רוצים לנקות זה מגעיל

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

26/03/2016 | 11:24 | מאת: מירית

אני גרה בדיור מוגן שנה בסך הכל.ויש לי עוד שתיים חברות בדירה.כל הזמן מלכלכים ולא מנקים.מדריכה 4 פעמים בשבוע עוזרת ומתעצבנת שלו מנקים.ההנהלה לא היכפת לה מה איאפשר להחריך מה לעשות בהמת אולי לא מתאים להם לגור בדיור למה לא מחריחים אותם תודה

12/04/2016 | 20:12 | מאת: adi

יש גם שותפים/פות בדירות שאינן דירות של דיור מוגן שלא מנקים אחריהם. אז ככה שאת לא שונה מהם. את יכולה לשמוע קיטורים כאלה בפורומים של תפוז (בייחוד דירה להשכיר). לפנות לגורמים יותר גבוהים במשרד הבריאות.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה