איך מקבלים סל שיקום?

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

08/12/2015 | 09:30 | מאת: משה

אושרו לי עכשיו 50 אחוזי נכות נפשית בעקבות דיכאון, הבנתי שפסיכיאטר צריך למלא לי את הטופס לוועדת סל שיקום, עדיין לא הייתי מטופל על ידי רופא בקהילה ובבי"ח פסיכיאטרי בו הייתי מאושפז אמרו לי שכיוון שאני כבר לא מאושפז שם אז אני לא באחריותם ואני צריך לפנות לרופא בקהילה. השאלה שלי האם אני צריך לפנות לפסיכיאטר של הקופה? דרך תחנה לבריאות הנפש? בכל מקרה, הבעיה שהשותפים שלי בדירה כבר מעבירים לי מסרים שהם קצת חוששים לחיות איתי (בעקבות נסיונות אובדניים) לכן אני קצת לחוץ לקבל סל שיקום בשביל דיור מוגן, אבל עד שאני אקבל תור לרופא דרך הקופה יקח לי מעל לחודש. בקיצור, כיצד אוכל לקבל את סל השיקום בדרך המהירה ביותר?

הי, אתה מוזמן להתכתב איתי במייל הפרטי ואנסה לעזור לך לפי איזור המגורים שלך. עקרונית בתחנה לבריאות הנפש או בקופת חולים כיום לאחר הרפורמה אמורה להיות עו"ס שתוכל לסייע לך במילוי הטופס ולקבוע לך וועדת שיקום. הפסיכיאטר צריך למלא טופס אחד בלבד כל השאר זה עו"ס או מרב"ע. בברכה נהורה סהר [email protected]

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה