בעיות זוגיות

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

24/11/2015 | 15:05 | מאת: adi

לאחרונה נפרדתי מבן זוג (5 שנים זוגיות). אני בת 43, עצמאית בתפקודי (גרה בדירה משלי) כן, מקבלת עזרה קלה בדיור מוגן (רגיל), לומדת, עובדת כפקידה במחלבה. אני בחורה חמה, רגישה ואינטליגנטית. גם נראית טוב. במגמת ירידה במשקל לצורך בריאות. רוב הבחורים שיצא לי להכיר, פשוט לא מתאימים לי! יש להם בעיה בדחיית סיפוקים מידיים. אני לא פוסלת אותם בגלל המגבלה, אלא להיפך! בגלל צורת התמודדות שלא מתאימה לי.

10/12/2015 | 23:48 | מאת: ק.

הי!! שמי אבי מהמרכז .. 39..>> רווק אשמח להכיר אותך.. וכן לנסות לסייע לך .. כל טוב ללךךך..

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה