שלום נהורא !!

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

23/07/2015 | 21:32 | מאת: אייל

רוב ... או..כל הזמן אני חש כאילו בדריכות. ברצינות .. בהתמודדות ממש כל הזמן . עקב ההפרעות שייש לי חש בהרבה פחות מרוכז . גם מתעייף מהר מאוד. "עושה" עם עצמי עבודה מאוד טובה ןןמקיפה .. 2 צעדים קדדימה ווצצעדד אחד אחורה. המצב מתסכל מאוד.

10/08/2015 | 12:41 | מאת: [email protected]

אייל שלום, יש פתרונות מועטים לפגועי ראש אחד מהם זה מכון רקנאטי. אפשר בכל מקרה לפנות לביטוח לאומי מחלקת נכות כללית ולקבל עזרה לגבי פגיעת ראש. שלח לי מספר טלפון שלך למייל הפרטי שלי ואנסה לעזור. נהורה [email protected] או תתקשר אלי בעבודה 0508557761

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה