תודה מראש

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

30/06/2015 | 11:42 | מאת: רויטל

שלום רב אני דייר בדיור מוגן. וגר עם עוד 2 דיירים. הבית תמיד מלוכלך לא עושים כלים לא מנקים אבק ועוד ועוד. יש מדריכה שלא מוותרת. היא מסבירה שזה חשוב מאוד.לגור בסביבה נקיה.אני כבר 4 שנים בדיור. ואני לא זוכר שחייבו אותנו לנקות. האם יש חוק שחייבים לנקות. אני הייתי רוצה לדעת. העובדת סוציאלית לא מעירה לנו רק המדריכה. והיא ממש טובה.אבל גם שמה גבולות. למה לא דורשים את זה בכתב. יש לי הרגשה שזה לא כל כך מעניין וחבל. תודה. מה החוק אומר ממשרד הבריאות ??

שלום, הדירה הינה דירה שיקומית הנהלים של משרד הבריאות כוללים את ההתייחסות לעבודה שיקומית בדירה גם בתחומים של ניהול משק בית כמו ניקיון. כאשר מגיע צוות בקרה של משרד הבריאות לדירה הוא בודק את הניקיון. כמו כן כאשר דייר מסרב או לא מסוגל באופן קבוע לפעילות השיקומית הוא אינו מתאים לדיור מוגן. אבל, בעיקר אני חושבת שאם מצב הדירה מפריע לך תעלה את זה בישיבת דירה תדונו בכך ותגיעו להחלטות, תורנות או משהו כזה. אתם גרים שם לא אף אחד אחר . נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה