עבודה בשנה ראשונה לקבלת קיצבת נכות כללית

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

25/06/2015 | 00:23 | מאת: דפנה

שלום רב, התחלתי לקבל בזמן האחרון קיצבת נכות נפשית מלאה לפי 40% נכות ללא קיצבה חודשית נוספת הנכות ודרגת אי הכושר הם יציבות. שמעתי שבשנה הראשונה לקבלת הקיצבה אסור לעבוד ואם עובדים הדבר יכול לגרום חס וחלילה לשלילת הקיצבה, האם דבר זה נכון? האם מותר לעבוד לפחות מעט שעות? תודה רבה אשמח לתשובה בהקדם

שלום, לי לא ידועה הגבלה על עבודה לגבי השנה הראשונה או איזשהוא כלל החל על השנה הראשונה בניגוד לשאר השנים. הכי טוב לברר ישרות בביטוח לאומי נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה