מעבר בגוגל תחת שמי לאתר דוקוטורס

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

03/02/2015 | 14:19 | מאת: ***

כתבתכם לי שהמודעות שהכילו את שמי הוסרו מהאתר ולמרות זאת כשאני מחפש בגוגל את שמי אני יכול לעבור דרכו לאתרכם נא עשו כל שנתן כדי שזה לא יקרה אני לא מעוניין שבחיפוש שמי אני הועבר לאתר דוקטורס נא הסירו זאת מגוגל לאלתר!!!!

03/02/2015 | 22:21 | מאת: צוות האתר
1. ההודעות הוסרו מהפורום באתר דוקטורס 2. מנוע החיפוש "גוגל" מתעדכן לפעמים תוך כמה ימים ולפעמים תוך כמה שבועות, דבר שלנו אין כל השפעה עליו 3. אתה ממשיך לכתוב את שמך בהודעות מה שלא עוזר לנו לעזור לך. צוות האתר

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה