מחפשים דיור מוגן עד רמת הוסטל

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

07/01/2015 | 10:36 | מאת: מ.ח.

מחפשים דיור /הוסטל לבחורה כבת 26 . מבקשת חדר עם מקלחת ושרותים צמודים אם אפשר יחידה נפרדת. נדרשת עזרה ופיקוח יומיומי .כרגע לא משנה האזור בארץ . חשוב סביבה של נשים וגברים בסביבות גיל 25-30. כמו כן , חשוב זמינות מיידית.

שלום רב, הוסטל ודיור מוגן הינם 2 שירותים שונים אחד מהשני ותלויים ברמת התפקוד הכללי של האדם המועמד , צרכיו ורצונותיו. אני ממליצה ראשית לבקש ועדת סל שיקום במחוזכם ושם יפנו אתכם לכל השירותים שמציעים את מה שיאשרו לה או דיור מוגן או הוסטל. בהצלחה מיכל יהודה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה