ישוב קהילתי/ מסגרת קיבוצית

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

28/12/2014 | 13:53 | מאת: תמרה

אני הורים מתבגרים לבן 28 החולה במחלת נפש .בחור המטופל תרופתית ובשל כך מתפקד באופן סביר. במרבית הימים בשובו מן העבודה מסתגר בחדרו ואין לו חיי חברה.חשבנו למצוא לו מסגרת של ישוב קהילתי או קיבוץ עם משפחה מאמצת כדי שיהיה בחברת בני גילו. אנו גרים בסביבות העיר אשדוד .נודה לכם שתעזרו לנו ולו

שלום, קיימים שירותים רבים ומגוונים בסל שיקום בתחום החברתי, הבן שלכם יכול לקבל חונך שילווה אותו בשעות הפנאי ליצירת קשרים, להשתתף במועדון חברתי לצעירים, להשתתף בחוג במתנ"ס ועוד וכל זאת דרך סל שיקום בלי שיצטרך לעבור לגור בקיבוץ או בכל מקום אחר. נהורה

29/12/2014 | 08:30 | מאת: תמרה

נהורה שלום! ברצונינו להודות לך על תגובתך המהירה. היינו רוצים מאוד שתעזרו לנו בכל זאת למצוא לבננו מסגרת קהילתית בסביבות אזור מגורינו אשר תתן מענה חברתי עבורו. ידוע לי כי קיימים מקומות מסוג זה . אייך ניתן להגיע אליהם? יום טוב!

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה