תלונות שווא

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

21/11/2014 | 17:32 | מאת: מוטי

אני גר בדיור מוגן כבר 3 שנים עם עוד 3 חברים. מסתדר טוב עם החברים. ועובד. יש דייר אחד שבזמן האחרון מתלונן עלי ועל יתר החברים אומר שאנחנו צוחקים עליו ומקללים וזה ממש לא נכון.יש מדריכה מגיעה כל יום ל4 שעות לפעמים פחות. ועובדת סוציאלית פעם בשבוע. המדריכה מאמינה לנו.והעובדת סוציאלית כל פעם חוקרת אותנו סתם. זה מרגיז שלא מאמינים לנו. הדייר לוקח טיפול והוא מאוזן. יש לו אופי כזה להאשים את כולם סתם.מה עושים. כשיש שיחות איתו הוא אומר שסתם בא לו להגיד ככה.מה עושים?

שלום, לשעתי אתם צריכים לשתף את העובדת הסוציאלית במה שאתה כותב לי ולהדגיש את התחושות שעולות בכם כשמאשימים אותכם סתם. חוץ מזה לכל עובדת סוציאלית יש מנהלת של הדיור המוגן במידת הצורך אפשר לשתף גם אותה, אין שום סיבה שתחושו מותקפים בבית שלכם. יכול להיות שמדובר בבחור בעל אופי רגיש וצריך לעבוד איתו על הרגישות יתר שלו וזה לא קשור למחלה הנפשית. בהצלחה נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה