שאלה בקשר לדיון מוגן

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

05/10/2014 | 12:16 | מאת: מירב

1. האם מותר להכניס חיית מחמד כמו כלב לדיור מוגן (כאשר יש עוד שותפים)? 2. האם בדיור מוגן עושים חוזה לשנה (אם זה עם עוד שותפים)?

שלום, בדיור מוגן כמו בכל דירה שאדם שוכר בקהילה לרוב עושים חוזה לשנה. לגבי חיית מחמד זה תלוי בגורמים רבים. האם בעל הדירה מסכים? האם הדיירים האחרים השותפים מסכימים? זה לא שונה משכירת דירה בכל מקום אחר כאדם עצמאי בלי קשר לדיור מוגן לא כל אדם שמשכיר מסכים לחיות מחמד ולעיתים זה אף נמצא בחוזה, כנ"ל לגבי שותפים בלי קשר להיותם מתמודדים. במידה והמשכיר והשותפים מוכנים ואת לוקחת אחריות מלאה על הטיפול בחיה אני מאמינה שלא תהיה בעיה. בהצלחה נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה