ק.

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

31/07/2014 | 22:56 | מאת: איי

לאחרונה .. ומאז ומתמיד אני מאוד סובל מאוסידי מחשבתי וקשה לי מאוד . סובל גם מסכיזופרניה .. אני חייב לציין שאני מאוד מאוד סובל מהאוסידי למרות שאוליי "התרגלתי".. אליו " לא עוזרת לי הרבה . לצערי לא יודע מה לעשות ולאן לפנות . למי אפנה?? >> הסבל הוא גדול . הרופא שלי לא זמין לי בכלל . אי אפשר להשיג אותו במהלך נחודש . חושב על להחליף תרופות אך מתחרט עוד לפני שהתחלתי עם זה .. כי מי ולאן זה יוביל אותי . הדימוי העצמי והביטחון שלי שואף ל 0 אחד גדול . די קשה לי מאוד . אין מזור לבעיותיי ???? האומנם ?? עד מתי לסבל הרב הזה . ?? חש מאוד לבד ובלעדי במצבים הקשים שלי.. >למרות שיצרתי קשר עם הרופא אבל.. חוץ מלומר לי להוסיף קלונקס לא דיבר איתי הרבה . תחושה ששום דבר כבר לא יעזור לי . הסבל הוא עמוק מאוד ללא מזור ופתרון . דייייייי נמאס לי אני סובל מאוד . העוצמות של המחשבות וה כמויות הינם חזקות ובעוצמות גבוהות ומפחידות . אין לי איכות חיים בכלל כל הזמן מתמודד עם ההפרעות שציינתי יש עצה ? איך אני מצליח לשפר את ההרגשה הקשה מאוד שייש לי ? תודה .

04/08/2014 | 20:56 | מאת: נהורה

שלום. אני יודעת שטיפול בגישה של סי בי טי יעיל בטיפול באו סי די. נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה