שלום לכולם..

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

06/07/2014 | 06:40 | מאת: אבי נקש

מעוניין .. וחייב לעשות קצת..כושר והתעמלות . יש לי עודף משקל והוסבר לי שבן אדם חייב לעשות כושר שהיא תורמת לאדם גם מבחינה נפשית . אני מחפש קבוצה שכזו ולא מצליח למצוא .. גר בבני ברק וביררתי בקופ"ח כללית לה אני שייך אך אין להם לגברים . אשמח לשמוע מקומות בהם אצליח להיעזר . תודה מראש .

אבי שלום, ניסית לפנות לפרויקט עמיתים? בראש העין למשל דרך פרויקט עמיתים אפשר לקבל הנחה משמעותית לכניסה לבריכה וחדר כושר. נהורה

06/07/2014 | 10:35 | מאת: אבי

הי נהורא ! אכן ניסיתי אבל זה רחוק ממני . מחפש ככה כפעם פעמיים בשבוע התעמלות . תודה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה