שיקום..

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

24/06/2014 | 18:48 | מאת: אחד

שלום רב . עובדת סוציאלת מסויימת שנפגשתי איתה בביטוח לאומיי מספר פעמים בנוגע לשיקוםאמרה לי שהשיקום לא מגיע לי רק אחרי מספר פגישות ורק אחרי שעשיתי כל מה שהיא ביקשה-אמרה לי זאת רק אחרי כמה חודשים בטלפון. לא קיבלתי שום מכתב על זה שדוחים לי את השיקום! פשוט אמרו לי שזה לא מגיע לי בגלל שלא קיבלתי קצבה.האם הייתי צריך לקבל מכתב על זה שלא קיבלו אותי בשיקום ולמה לא קיבלו אותי ואישרו לי שיקום מקצועי? לא היה צריך לשלוח לי מכתב כזה ?הרי אפשר להגיש ערעור במידה ולא מקבלים אותך לשיקום נכון?תודה.. תודה.

שלום, וודאי שאתה יכול לדרוש תגובה בכתב , למרותש אני מבינה שהסבירו לך שאינך זכאי כי אינך מקבל קצבה. הזכאות היא לפי אחוזי נכות מה שהולך הרבה פעמים עם זכאות לקצבה. בכל אופן אתה יכול לערער בביטוח לאומי . אם אתה מרגיש שזכויותיך לא ממוצות אתה מוזמן לפנות לארגון בזכות. בהצלחה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה