חבל שאתם עונים רק למי שאתם רוצים!

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

26/03/2014 | 11:21 | מאת: ממש חבל

חבל

שלום, חבל זאת ההרגשה שלך. אני עונה כשאני מקבלת את ההודעות למייל שלי לפעמים מתפספס משהו וכשיש לי זמן. בכל מקרה אם את לא רוצה להיכנס למערכת האפשרות שלך היא רק פסיכיאטר פרטי למיטב ידיעתי. את יכולה אבל לפנות לפסיכיאטר דרך קופת חולים ולא תמיד צריך להגיע לבית חולים ואשפוז. יש קופות חולים שיש פסיכיאטר בקופת החולים עצמה כמו כל רופא מקצועי אחר. הייתי מציעה לך בכל מקרה להתייעץ בפסיכיאטר לאור המצב. נהורה

01/04/2014 | 22:51 | מאת: באמת חבל ולא לעניין בכלל

לא רק זה, אלא הם גם מוחקים כשלא נראה להם מה שכתבו (גם אם זה בלי קללות), גם אם זה נכון (ההוכחה לזה שרק אחרי שכתבתי שיעדכנו את הקטע של אודות הפורום, כי "בני וענת" כבר לא מנהלים כאן, זה באמת עודכן מהבחינה הזו.) לא תמיד עונים, אבל תמיד מוחקים...

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה