עבודה במסגרת הוסטל

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

16/02/2014 | 09:05 | מאת: מימי

היי אני חיה בהוסטל ואני רוצה למצוא לי עבודה מעיתון בתור קופאית. במשרה מלאה. האם ירשו לי דבר כזה?

שלום הוסטל הינה מסגרת שיקומית באופן עקרוני את יכולה למצוא עבודה בעיתון ולעבוד בה בהיותך גרה בהוסטל ואף אחרד לא חייב לדעת שאת גרה בהוסטל ואני מכירה אנשים שעשו זאת. ההוסטל לא אמור למנוע ואף לעודד. נהורה

19/02/2014 | 13:47 | מאת: ענבל שמש

שלום מימי, תבדקי עד כמה כדאי לך להרוויח על מנת שקצבתך לא תפגע. את יכולה לבדוק בקישור הזה http://www.btl.gov.il/benefits/Disability/laron/Pages/Calculator.aspx בהצלחה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה