שאלות סל שיקום וכו

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

03/02/2014 | 19:57 | מאת: עינור

א.קיבלתי לעשות בדיקה רפואית במכון לבטיחות למה צריך לשלם אגרה?אין התחשבות בנכים????ב.יש בעיות גדולות בשיניים ואישרו לי רק תותבות!!!אני צעיר בן 38!!!מה לעשות...עינור 0558835680

20/02/2014 | 12:28 | מאת: ענבל שמש

שלום עינור אכן סל שיקום מאשר רק טיפול של תותבות, אתה יכול לפנות לרווחה בעירך ולבקש סיוע כספי אך גם זה במקרה הטוב מגיע ל 1000 ש"ח לשנה וכתר עולה בין 2000 לכתר עד 7000 לשתל אז השאלה אם אתה יכול להוסיף את השאר. אולי להגיע עם הרופא לסיכום של תשלומים. בהצלחה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה