לגבי פיקוח של המדריכים בהוסטל

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

20/01/2014 | 21:50 | מאת: מימי

שלום רציתי לדעת אם המדריכים האחראים עלינו בהוסטל , בודקים בציציות כמה כסף אנו מוציאים ממה שנשאר לנו כל חודש? או שהם מניחים לנו לנפשנו לעשות בכסף שנותר לנו ככל העולה על רוחנו?

שלום, בכל המסגרות שאני מכירה התנהלות כלכלית מתואמת עם מאתם השיקום כלומר איש המקצוע המלווה ובהתאם לכך עובדים המדריכים. מה שמוחלט עם מתאם השיקום זה בשיחה משותפת עימך. אין להם אפשרות באמת הכריח אותך על מה ואיך להיוציא את הכסף למעט הכלכלה שאת מעביר הלהוסטל, מיסים , לא להכניס סמים ואלכוהול וכו', נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה