קיצבת נכות וגובה משכורת

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

02/01/2014 | 01:33 | מאת: סאני

היי היתה לי הדרכה על חוק לרון כשהייתי במכינה לפגועי נפש לא הבנתי מילה כאן בפורום נתתם לי לינק לקרוא - יודעת לקרוא עיברית, אבל לא הבנתי מילה!! יש מחשבון באתר של ביטוח לאומי שאומר לי כמה משכורת אני יכולה להרוויח כדי לא לאבד את הקיצבה.... אבל עדיין, נותרו שאלות.. ולבטים.... מי כן יכול לעזור בנושא הזה? מישהו עם סבלנות, וידע עדכני!! תודה לכולכם

סאני שלום, אני חוששת להטעות אותך עם הידע שיש לי לכן אני לא מתנדבת. יש כל כך הרבה תתי סעיפים שהכי טוב זה לגשת לביטוח לאומי מחלקת שיקום לקבוע פגישה עם עובדת שיקום או במחלקת נכות כללית ולשבת איתן להן יש את המידע האמין והמדויק ביותר עבורך. נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה