כניסה להיריון במסגרת של הוסטל

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

28/12/2013 | 09:19 | מאת: יהודית

היי אם אכנס להריון כאשר אני נמצאת בהוסטל או בדיור מוגן, האם יעיפו אותי משם , ואני אצטרך להסתדר עם מעט הכסף שיש לי?

שלום, השאלה היא מאוד כללית . תלוי במסגרת ובמדיניות שלה ותלוי במצב שלך. כאשר נכנסים להריון צריך לרוב להוריד את התרופות או חלק נכבד מהם ובהתאם לכך המצב הנפשי יכול להתדרדר עד כדי צורך באשפוז. הייתי מציעה לך לשתף בתכניות שלך את מתאמת השיקום ולראות מה המדיניות של המקום. אני באופן אישי מכירה מקרים בהם האישה נכנסה להריון וילדה ואף גרה עם בעלה במסגרת ההוסטל / דיור מוגן ומקרים בהם הבחורה התאשפזה ואף התינוק נלקח ממנה. כדאי להיות בקשר עם גורמים טיפוליים בתהליך כזה. נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה