שלום לכולם..

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

04/12/2013 | 00:12 | מאת: אייל

מזה כחודש לא עובד .. ולא יוצא לעבודה . מעביר את היום בסידורים- פגישות עם ההוא וההיא.. לא משהו מוגדר . מאוד קשה לי "להיות " במסגרת עבודה שמחייבת ודורשת .לכן מרגיש גם פחות במתח והתעסקות עם העבודה . לאחר שנים של התמודדות והתמדה ביומיום חלשתי מאוד ונמאס לי כבר עם ההתמודדות וההתעסקות הזו עם הדברים האלה וכמובן אוסידי בניהם . זהו לבנתיים . אני יודע שזו לא דרך וכיוון אבל כפי שכתבתי נמאס לי גם לא הכי מאוזן נוטל לפונקס אשר מאוד מרדים ומחליש לי את הכוחות הרבים שייש לי .

אייל שלום, גם אם הכוחות שלך דלים כיום נשמע לי מאוד קשה לחיות בריק של עיסוק משמעותי. אולי תנסה עיסוק בתחום עניין אחר בצורת תחביב חוג או קורס? יש לזה מענה בשירותיי סל שיקום בעמיתים. נהורה

06/12/2013 | 13:31 | מאת: איי

הענין הוא שמאוד קשה לי עם העייפות הנוראה מהלפונקס .. אני כבר לא יודע מה לעשות עם זה . אני חייב עצה דחופה . כך אי אפשר להמשיך . אני מאוד מתוסכל וכועס קשה קשה מאוד .

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה