קבוצת זוגיות במרכז

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

10/11/2013 | 19:19 | מאת: תמיר

שלום, שמעתי שיש לקידום קבוצה שמעניקה מיומנות וכלים לזוגיות אצל מתמודדים. האם מישהו יודע כיצד ניתן לקבל פרטים נוספים? תודה

27/11/2013 | 09:53 | מאת: איריס רוזנס

שלום תמיר, אתה יכול להתקשר אליהם בטל 03-6850387 אני יודעת שמדובר ב - 14 מפגשים, ימים ג' בין השעות 15:00-16:0בעלות של 75 ש"ח לכל המפגשים. המפגש הראשון היה אתמול.... אבל מאמינה שתוכל להצטרף. בהצלחה :-) איריס רוזנס, עו"ס MSW ליווי, טיפול ושיקום בתחום בריאות הנפש בגישה קוגנטיבית התנהגותית 050-5483389

06/12/2013 | 20:42 | מאת: אבי

יש לך את האתר ההכרויות למתמודדים בשם נפש אל נפש אתר שיש בו נשים וגברים בכל הגילאים שהם פשוט אנשים נורמלים לחלוטין שרק עברו משבר נפשי בדיוק כמוני וכמוך, יש שם המון נשים יפות (וגם גברים יפים למתמודדות...) חפש אותו בגוגל

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה