למה כול הזמן

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

07/11/2013 | 21:35 | מאת: אני

מדלגים על השאלה שלי?! האם יש לכם הוסטל/דיור מוגן לאדם מבוגר שחולה בעיקר במחלות פיזיות?(כלומר אין לו סל שיקום) ואם ,לא אז איפה אפשר למצוא לו מקום??

שלום, ממש לא התכוונתי לדלג על השאלה שלך, לפעמים אני לא שמה לב במייל העמוס שלי לחלק מהמיילים ומפספסת שאלות, זו הפעם הראשונה שאני רואה את השאלה. ולשאלתך, אין לי מושג לגבי דיור מוגן/ הוסטל לאנשים עם בעיות פיזיות בלבד. אדם שיש לו מגבלה פסיכיאטרית ומגבלה פיזית נוספת יש מסגרות של הוסטל שמספקות לו מענה או מגורים טיפוליים אינטנסיביים. האם לאדם יש מגבלה פסיכיאטרית? אם כן מגורים טיפוליים אינטנסיביים אינם שייכים לסל שיקום וההפניה אליהם היא דרך לשכת פסיכיאטר מחוזי מקומית. ובהוסטלים ניתן לקבל לרוב גם אנשים שמגיעים בצורה פרטית. מקווה שעזרתי. נהורה

20/11/2013 | 11:35 | מאת: אני

אבל התבלבלתי. יש לאדם דכאון אבל הוא קבל עליו מביטוח לאומי רק 10 אחוז.אין לו היסטוריה של אישפוזים פסיכאטרים למשל.רק אישפוזים על מחלות פיזיות. אז למי אפשר לפנות כדי לעזור לו? דברנו עם הפסכיאטר בקופ"ח שאומר שאין בשבילו מסגרת איך זה יכול להיות? איך פונים לפסכיאטר מחוזי?אנחנו גרים במרכז

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה