אל תדאגי

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

07/11/2013 | 21:17 | מאת: אורנה

תפני בכתב למשרד הבריאות עם העתק למפעל שבנך מועסק בו.תרשמי את הכל במדוייק. בהצלחה! אין לך מה לחשוש בכלל.ע.סוציאלים הם לא אלוהים.

08/11/2013 | 07:20 | מאת: אמא

אורנה הם, השיקום, לוקחים /מורידים לו את הנסיעות שלו שמגיעות לו מסל השיקום למרות שהוא מגיע כל יום ! כל יום הוא מגיע ! כשהראתי להם את הרשימות שלי הבטיחו להחזיר לו אבל זה לא קרה בפועל. ובכלל "המנהל" שבשיקום כל הזמן מאיים עלי וצועק אז מה אם את אפוטרופוס תיפני למי שאת רוצה, הם עושים שם מה שהם רוצים ואחד מחפה על השני

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה