עמוס אני עובדת אבל רוצה להקדיש לעבודה במקום ל...

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

06/11/2013 | 09:37 | מאת: יעל

להפגש עם תעסוקה נתמכת ועוס"ת של דיור מוגן אני יכולה? אני צריכה גם זמן לעצמי ולעבודה אני מטופלת גם אצל פסיכיאטר ופסיכולוג ומדריכה וזה יותר מידיי חונק אותי וכבד עליי עוד פגישות עמוס מידיי. אני חוששת שמכיוון שאני נכה זמנית ועובדת בחלקי ישללו ממני אם אני כמעט ולא מגיעה לפגישות תעסוקה נ.

06/12/2013 | 20:50 | מאת: ברק

אין קשר בין זה לבין זה פגיעה נפשית לא קשורה לזה שתפגשי עם התמיכה התעסוקתית או לא תפגשי איתה, הם סך הכול שם כדי לעזור לך לקבל שיקום הולם, לא תמיד השיקום מצליח ולפעמים נדרש המון המון זמן כדי לראות תוצאות אם בכלל, ולכן אל תחששי מכך. דבר נוסף אני ממש מזדהה איתך, הפעילות השוטפת ביומיום במה שאת עושה לא פשוטה ודורשת מאמץ נפשי, מצד האחר מוסיפים את ההתעסקות הנפשית בכל הדברים האלו של מציאת עבודה שזה נושא בכלל לא פשוט, שיש לא מעט אכזבות כתוצאה מאי מציאת עבודה או לחילופין מציאת עבודה שסביבת העבודה פשוט לא מתאימה לך שיהיה לך בהצלחה ואל תוותרי, ואני יודע שזה קשה אני חי את זה יומיום בדיוק כמוך

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה