ק.

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

04/11/2013 | 18:53 | מאת: אייל

כואב לי ותפוס הגוף . חלש מאוד . ולכן מתקשה לעבוד ולתפקד . תחושה שנמאס לי מזה . באמת מאוד קשה לי ! >>> ולמרות זאת עדיין כן הולך לעבודה אך התחושות הם יותר מדאיי קשים וכבדים עליי כפי שאומרים ... רוצה להחליף מסגרת אך לא יודע להיכן ואיך.. מיותר לציין ש.. שכשאני חש ומרגיש בטוב אז התפוקה שלי והכל הוא ברמה ובאיכות גבוהה . אשמח לרעיונות מה שיותר ולקבלת עזרה . תודה לכם

שלום אייל, כדי לענות בצורה מקיפה על שאלתך חסרים פרטים כמו האם אתה מטופל איפשהו? האם מקבל איזשהו ליווי? האם העבודה היא במסגרת כלשהי? בכל מקרה לגבי הכאבים כדאי שתפנה לרופא המשפחה ותבדוק אם ניתן להקל עליך? בהצלחה ותרגיש טוב מיכל יהודה

06/11/2013 | 21:50 | מאת: אייל

לשאלתך מיכל... יש לי כמובן רופא שרואה אותי אחת לחודש . ויש לי ליווי בדיור. ואכן עובד במסגרת כלשהיא. אך הבעיות הם הכאבים והחולשה אותם אני חש לאחרונה .. כעת שאלה ! לפני כשבועיים התחלתי פעילות ספורטיבית מאומצת אחת לשבוע והייתי כבר פעשם השניה אז האם יכול להיות שייש קשר והסבר לכאבים .? תודה על התיחסותכם .

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה