המרפאה לבריאות הנפש רמת חן

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

03/11/2013 | 17:32 | מאת: י.

שלום, אני מעוניינת להתקבל לטיפול יום במרפאה לבריאות הנפש ברמת חן, כהכנה להכרה בבל"ל ולזכאות לסל שיקום. הבנתי שעליי לקבל מכתב הפנייה מרופאת המשפחה (קופ"ח כללית). שאלותיי הן: האם יש צורך גם במכתב נוסף (אני מטופלת בשיחות אצל פסיכיאטר כמה שנים), כמו-כן, האם מישהו יודע בערך מהו משך ההמתנה מזמן הבקשה ועד לקבלה במרפאה זו. בתודה, י.

שלום, אני מציעה שתרימי טלפון למרפאה ותשאלי באופן ישיר וממקור ראשון. הם ידעו לתת לך תשובה מדויקת כולל אלו מסמכים עליך להמציא להם. בהצלחה מיכל יהודה

06/12/2013 | 20:54 | מאת: ברק

בחירה טובה רק חבל שהחוק אסר לכל המתמודדים לקבל שירות במרפאות שאינן בתחום שטח השיפוט של עיר המגורים, מרפאה טובה, שירות טוב ואדיב רק משיחה קצרה בטלפון אפשר להרגיש שיש שם אנשים טובים

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה