שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

01/11/2013 | 01:49 | מאת: סוזי

שלום אני בחורה בת 24 אמא לשתי ילדים ילד בן שנתיים ילדה בת 3 תמיד היה לי בעיה אבל תמיד התכחשתי אליה אבל מאז שהתחתנתי ויש לי ילדים זה מחמיר לי ולבעלי יש המון חובות כל פעם הוא אומר לי לצאת לעבוד ואני יודעת שאני צריכה לעזור בבית אנחנו חיים בשכירות ויש לנו מלא חובות לא מצליחים לסגור תחודש, הבעיה היא שהוא לא מבין שאני בסוג של דיכאון נפשי או חרדה אני שומעת על עבודה מתחילה לבכות אני רוצה ולא מצליחה אני הולכת לרעיון עבודה מתחיל להיות לי סחרחורות בילבולים מחשבות גלי חום לוקחת תרגליים שלי וחוזרת הביתה אפילו תעבודות בית אני לא מצליחה לעשות לנקות לכבס אני כל היום בוכה ועצבנית מסתגרת בתוך עצמי אנשים אני לא יכולה לראות לשמוע רעש של טלוויזיה עושה לי לא טוב כבר תקופה של 3 שנים אני ככה ואף פעם לא הייתי אצל פסיכיאטר השאלה שלי עם על הבעיות שיש לי יכירו אותי בביטוח לאומי אני יוכל לקבל קיצבה חודשית על זה או שאין טעם לנסות אפילו ישמח עם תענו לי תודה

02/11/2013 | 20:34 | מאת: יעל

את צריכה לפנות לעובדת סוציאלית במקום המגורים שלך.ביטוח לאומי.שם יעזרו לך.וכן מגיעה לך,עזרה נפשית וכספית. תספרי הכל מה שעובר עלייך.וינסו לעזור לך. בהצלחה.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה