לא מוצדק

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

25/10/2013 | 19:16 | מאת: ג

אני דייר בדיור מוגן בחדרה.אנחנו עצמאיים בדירה.חוץ מדייר מפונק.לא מוכן לקחת מטלות.לא להתעורר בבוקר לעבודה.כל בוקר מגיעה מדריכה להשקים אותו.וזה מאוד מפריעה.כולם מתעוררים מהרעש.פעם שאלתי מדריכה מדוע?זה לא בסדר!!! אמרה שהיא מסכימה איתי.אבל היא לא יכולה להגיב.האם אנחנו צריכים להמשיך ליסבול?איפה הפרטיות שלנו.

שלום, אכן מצב מורכב. במידה ויש לכם ישיבת דיירים של הדירה עם העובדת המקצועית המלווה את הדירה יש להעלות את הנושא שם באסרטיביות שאינכם מוכנים לכך ומבקשים פיתרון. אולי הוא אינו מתאים לדירה שלכם ויש לכם זכות להביע את דעתכם. בהצלחה נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה