ייעוץ בנוגע לנהלי עזיבת דיור מוגן

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

12/10/2013 | 22:33 | מאת: מגי

שלום לכולם, אני גרה בדיור מוגן לווייני כ8 חודשים, (שוכרת דירה לבד באופן עצמאי, אבל פעם בשבוע מגיעה עובדת סוציאלית ופעמיים בשבוע מגיעה מדריכה). לאחרונה הבנתי שהשירות הזה מיצה את עצמו וכרגע אני מרגישה שהוא אפילו התחיל לגרום נזק. מה נהלי יציאה מדיור מוגן לווייני? אודה לכל טיפ או עזרה, כרגע אני מרגישה כמו אסירה משוחררת שיש לה קצין מבחן וזאת ללא עוול בכפי. ממתינה לתשובתכם, מגי

16/10/2013 | 20:45 | מאת: אייל

היי מגי. אני לא איש מקצוע .. כך שתגובתי היא מניסיוני .. באם את מרגישה שמיצית את העניין של "העזרה מהדיור המוגן".. ואינך זקוקה להמשך לווי . יש לך לדבר עם העו"ס האחראית שלך ועל העובדות איתך ועימה .. >> אין לי ספק שהיא וכולם יבינו זאת ויקבלו את החלטתך הנכונה לך נכון להיום. בהצלחה בהמשך דרכך . מצו"ב המייל שלי באם תרצי .. [email protected]

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה