שיקום בבי"ל

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

06/10/2013 | 07:15 | מאת: נירית

אני מתחילה ללמוד ,דרך סל שיקום,לימודים גבוהים,האם כשאמצא עבודה,יקחו או יורידו לי הקצבה-שיש לי אותה לצמיתות ,קיצבת נכות מלאה יש לי, תודה

היי נירית, בביטוח לאומי יש היום את חוק לרון שנכנס לתוקף, שמשמעותו היא שאדם המקבל קצבת נכות ועובד ימשיך ויקבל קצבה שלא תיפגע אם משתכר עד לגובה הקצבה. ותקוזז אם משתכר מעל לגובה הקצבה לפי דרגות שכר שנקבעו בחוק. תוכלי לקבל יותר מידע באתר ביטוח לאומי חוק לרון או במענה הטלפוני שלהם. בהצלחה מיכל יהודה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה