התמודדות מול מדריך שיקומי

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

30/09/2013 | 04:19 | מאת: hu

מדריך שיקומי אמר לי לפני כחודש וחצי לבלוע אופטלגין 42 כדורים עם שתיה מתוקה שלא יהיה מר בפה כל נגלה 3-4 כדורים עד שאגמור הכל וזה מה שעשיתי לפני כחודש וחצי בשבוע שעבר המדריך דרש שאבצע עוד פעם ניסיון אובדני אחרי שסירבתי ללכת למטפלת האישית שלו אני יודע שהעבודה בשבילו זה כמו אויר לנשימה זה מה שמחזיק אותו פניתי לע"וס ולמנהל איך אפשר להתמודד איתו ישירות על מנת שיהיה קשר טוב ושימשיך לעבוד

שלום, האמת שקשה לי להגיב למעשים לא אתיים ולא חוקיים שנעשים במערכת. ואני לא רוצה לשפוט אותו , בכל זאת כדאי שתחשוב האם הקשר באמת מועיל לך. נהורה

02/10/2013 | 10:48 | מאת: אלי

את צריכה להפנות את הכותב למשטרה, או לפנות בעצמך על חשד להתעללות בחסר ישע. תתביישי לך.

10/11/2013 | 04:59 | מאת: נכנסתי לרגע

10/11/2013 | 04:55 | מאת: נכנסתי לרגע

10/11/2013 | 04:59 | מאת: נכנסתי לרגע

10/11/2013 | 04:55 | מאת: נכנסתי לרגע

10/11/2013 | 05:18 | מאת: נכנסתי לרגע

10/11/2013 | 04:55 | מאת: נכנסתי לרגע

02/10/2013 | 11:41 | מאת: אליהו

אני מרגיש שנגמרו לי כל הכוחות הנפשיים מול המדריך בלית ברירה אחרת אעשה את דרישו ואבלע עוד הפעם כדורים ד"ר רסקין מנהל מחלקה בכפר שאול לקח אחריות עלי פניתי למחלקה ולא קיבלתי מענה יעיל כמו כפניתי לעזרה ראשונה נפשית לא עזרו כלום הצוות בהוסטל ראה את תוכן ההודעה והמנהל עושה שיהיה לי רע מאד בהוסטל אני מרגיש חסר ישע וחסר אונים מולם מה אעשה ?לבלוע עוד הפעם כדורים?

03/10/2013 | 21:55 | מאת: דקלה

איזה מן מדריך שיקומי זה שמעודד התאבדות??? לפנות דחוף למשטרה על דבר כזה, מעשה פלילי ולא מוסרי בלשון המעטה.

23/10/2013 | 02:54 | מאת: דנה

שידול ודחיפה להתאבדות זה לא חוקי ופלילי .תפנה במהירות האפשרית לעובדת סוציאלית או פסיכיאטר או לממונה על המדריך.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה