פסול דין

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

26/01/2007 | 11:31 | מאת: שי

לגלית שלום, בבנו סובל ממחלת נפש מניה דיפרסיה לא מסכים בשום אופן לקבל טיפול במקום שהוא ישלוט במחלה על ידי טיפול , המחלה שולטת בו, הוא מבזבז כספים בלי הכרה אנחנו רוצים להגן עליו כדי שלא יסתבך, מהי הפרוצידורה כדי לעשות פסול דין אודה מאוד על תשובה מהירה

29/01/2007 | 22:06 | מאת: גלית קלמנזון

מינוי אפוטרופסות נעשה ע"י פנייה לבית משפט. ביכולתכם לפנות בעצמכם או להעזר בפקידת הסעד לחוק חסרי ישע היושבת בכל לשכת רווחה. לבקשה לביהמ"ש צריך להיות מצורף דו"ח פסיכיאטרי הקובע כי בנכם זקוק לאפוטרופוס לגוף ו/או לרכוש והאם יש לו יכולת לקבוע עמדה ואם כן, מה העמדה שלו בנושא. ייצויין כי פנייה שכזו לבימ"ש לרוב מאוד טעונה רגשית לכל הנוגעים בדבר וחשוב לבחון אותה היטב לפני כן, אולי גם בעזרת איש מקצוע.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה