מכינת פל"א-עצירת ליווי המשך

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

02/09/2013 | 21:02 | מאת: איימי

שלום אני פגועת נפש שסיימה לפני כמה חודשים מכינת פל"א (מכינה לפגועי נפש) כמו כן המשיך ליווי של הצוות. הוחלט לסגור את קבוצת ההמשך כנראה עקב מס' קטן מדיי של תלמידים שהחליטו להמשיך להגיע לקבוצה מאז סיום המכינה. עכשיו אחרי שניגמר הליווי והליווי האישי, באיזו מסגרת עליי להיות שייכת כדי שהמדינה כן תממן לי בסוף את הלימודים הגבוהים בעתיד? ומה קורה אם עברתי לעיר אחרת? למי אני צריכה לפנות? ביטוח לאומי? משרד הבריאות? גוף אחר? שנה טובה איימי

02/09/2013 | 21:23 | מאת: אייל

הי איימי . ראשית מאחל לך שתמצאי את עצמך כפי שאומרים .. בנוסף .. אשמח מאוד לשמוע ממך על הקבוצה בה השתתפת אוליי זה יכול לעזור לי במצבי כיום . אשמח להשתמע איתך . תודה

03/09/2013 | 23:54 | מאת: איימי

היי אייל תשאיר פרטים שמותר להשאיר פה לפי חוקי הפורום ואשמח לדבר איתך שנה טובה

שלום איימי ממש השבוע קבלתי פרוספרקט לגבי פרויקט חדש של לימודים אקדמיים במכללת אחווה. ניתן לפנות לתמי שמחוביץ 08-8588171. ימים ב,ג,ד מייל: [email protected] . כמו כן דרך סל שיקום ניתן לקבל ליווי בלימודים אקדמיים אבל הם לא מממנים . ביטוח לאומי מממנים את הלימודים לזכאים זה דרך עובדת השיקום שלך בביטוח לאומי. בהצלחה נהורה

08/09/2013 | 09:45 | מאת: אייל

הי איימי . מחכה שתשלחי לי את הפרטים. תודה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה