ק.

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

26/08/2013 | 17:53 | מאת: אייל

עקב תחלופה של צוות אליו הייתי רגיל בחצי השנה האחרונה ונכנס לתפקיד עובד שלדעתי אינו מקצועי בכלל לא מתחבר לעו"ס שנכנס אלינו לדירה . נורא קשה לי עם זה . חש שלא יכול לתרום לי עובדה שאני תקוע מזה מספר חודשים . הוא לא מקצועי לדעתי.. ולא מכיל אותי כפי שהייתי רגיל. לא יודע מה לעשות אך אני בבעיה כי אמרתי זה או אני או הוא . קשה לי מאוד בגלל שאיני שופך את ליבי אליו מזה מזמן ואין לי כ" כ עם מי לדבר . מה עליי לעשות .? ? ? ארצה פתרונות כי אני מאוד חש בבעיה . תודה

אייל שלום, אני מבינה את תחושתך איננו מתחברים לכל האנשים באותה רמה ויש גישות שונות לאנשי מקצוע שונים. הבעיה של תחלופת צוות תדירה במערך הדיור מוכרת וידועה. אולי תנסה לדבר עם העו"ס ולהסביר לו כיצד אתה מרגיש אולי ניתן לשנות משהו בכמות, צורה , תוכן השיחות שלכם. בנוסף אים אתה מעוניין באיש מקצוע קבוע לשיחות פרטניות אולי תנסה לפנות לעזרה מקצועית מחוץ למסגרת הדיור מוגן. בהצלחה, נהורה

27/08/2013 | 22:42 | מאת: אייל

ראשית . תודה על תגובתך. מזה מספר ימים איני מגיע לעבודה שכ"כ קשה לי לתפקד. גם בגלל התרופות וגם הרגשה כבידה במיוחד . נמאס כבר מההרגשה הזו . קשה לי מאוד לתפקד בגלל כאבי רגליים בעיקבות פלטפוס קשה מאוד . רוצה מסגרת פחות דורשת אך לא יודע איפה למצוא אותה.. >>> אבל ומאידך לא יהה לי משכורת . אשמח לקבל הצעות מה אעשה . תודה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה