חולון

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

21/08/2013 | 00:45 | מאת: יצחק

איך ולמי פונים לסל שיקום בביטוח לאומי שלחו אותי למשרד הבריאות, במשרד הבריאות הבירוקרטיה משגעת אותי הבן שלי כבר קרוב לשלושה חודשים בבית, מוכר כנכה מקבל קצבה חודשית מחפש לו תעסוקה וחברה תומכת

שלום, אם יש לו נכות מעל 40% והוא מקבל קצבה צריך למלא את הטפסים של סל שיקום אותם ניתן להוריד גם באינטרנט פשוט תכתבי בגוגל טפסי סל שיקום. מדובר בכ- 30 עמודים. אבל צריך למלא את זה עם הבן שלך איש מקצוע. איפה שהוא מטופל במראפה לבריאות הנפש עו"ס יכולה לעזור למלא או פסיכיאטר לפעמים גם בלשכות רווחה עו"ס מוכנה למלא. לא קשור לביטוח לאומי. בהצלחה, נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה