שיקום בלימודים-האם יקחו לי הקיצבה או יורידו לי

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

13/08/2013 | 08:43 | מאת: רינה

ביטוח לאומי נותן לי ללמוד לאחר מספר איבחונים מכינה במכללה ואח"כ יוחלט איזה לימודים אולי ,אפילו ,גבוהים השאלה היא האם יורידו לי את אחוזי הנכות או שיקחו לי את הקיצבה?אני גרושה ומקבלת נכות נפשית מלאה כדי שיתנו לי ללמוד אמרתי להם שעכשיו אני מרגישה יותר טוב,כבר אישרו לי המכינה ואינני יודעת מה אעשה כי חשובה לי עכשיו יותר הקיצבה ואולי עשיתי טעות,האם יאבחנו אותי מחדש או יקחו לי הקיצבה? קשה לי גם ככה לעבוד,תודה ,לתשובתכם מחכה,רינה

שלום אין קשר בין הדברים הקצבה שלך לא אמורה להיפגע מכך שאת לומדת אפילו לימודים גבוהים כי הקצבה היא על מצבך הנפשי. תפקידה של מחלקת שיקום בביטוח לאומי היא בשיקום נפגעי נפש וזה בדיוק מה שהם עוזרים לך לעשות בהצלחה נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה