קשיים במציאת עבודה בשוק חופשי.

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

29/07/2013 | 06:02 | מאת: ענת

שלום.מעל לשנתיים אני עובדת במסגרות שיקומיות.כעת אני המצב של יציאה לשוק החופשי.אך זה מלווה בקשיים.והעובדת השמה שלי לא עושה כלום.אני מודעת לזה שגם אני צריכה לחפש.ואני אכן עושה זאת.כל יום שולחת קורות חיים.וכבר הייתי בכל אתר אפשרי.החלום שלי הוא לעבוד עם אנשים עם מוגבלויות .מדריכה בהוסטל וכן.הבעיה היא שאין לי ניסיון בתחום.והבעיה העיקרית היא שיש לי בעיה ביחסי אנוש.וקשיים בתקשורת בין אישיתוחוסר ביטחון עצמי. מה אפשר לעשות?

ענת שלום, בבית ספר לשיקום שהמרכז שלו נמצא בקריית אונו במכללה יש קורס שנקרא מצרכנים לנותני שירות שמסייע לאנשים כמוך המותמודדים עם מגבלה פסיכיאטרית ללמוד כיצד להיות מדריכים בשירותי שיקום, לעיתים קרובות בעזרת הקורס ניתן גם למצוא עבודה. חפשי באינטרנט בית ספר לשיקום קרית אונו. בהצלחה נהורה

29/07/2013 | 21:45 | מאת: ענת

הם דורשים ניסיון בעבודות כאלה בקורס . חוץ מזה שאין לי אפשרויות כלכליות. האם זה שיש לי בעיה עם אנשים תקשורתית וחוסר ביטחון ישפיע על זה שלא ירצו לתת לי עבודות מהסוג מדריכה.משלבת.חונכת?

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה