קבוצת תמיכה והכרות

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

09/07/2013 | 00:38 | מאת: פורד פרפקט

ביישנים וקשה לכם למצוא בן/ת זוג. מחפשים אהבה בכל מקום, אינטרנט, מועדונים, פאבים, צריך שנים לטנגו ואין עם מי לרקוד וזה לא הולך יש אנשים כמוכם שמחפשים אותו דבר. ננסה למצוא איתכם ביחד. את האושר בחיים. קבוצת תמיכה והכרויות לנפגעי נפש. לאמנים, יוצרים וכל מי שמתעניין. למצוא את מה שחומק מן הלב. בגילאי 30-55 בהנחיית מלכה ספקטור. מנחת קבוצות מוסמכת. ללא תשלום. וכמובן כיבוד. אחת לשבועיים אחרי הצהרים.. בדירה של סופר תל אביבי שישמח לתת בהתנדבות למי שרוצה שיעורים פרטיים בכתיבה.. לפרטים, מלכה 052-4402555 אבנר 077-9164858

09/07/2013 | 21:27 | מאת: אייל

יופי לי.. זה רעיון שיכול להיות לי מצוין ולספק את הצרכים הכ"כ מורכבים שלי . רק מקווה שהפגישות הם יותר בערב כך שאגיע לאחר שעות העבודה . עכ"פ תודה רבה ובהצלחה לנו . לילה טוב

09/07/2013 | 21:32 | מאת: פורד פרפקט

אנא צרו עמי קשר, 077-9164858

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה