ק.

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

30/06/2013 | 22:00 | מאת: אייל

הגעתי להבנה שאני זקוק לרופא מומחה במצבים כשלי.. לכן אני מתעניין ברופא גדול בעל שם עולמי אותו אני רוצה אך הסכומים לפגישה 1 הם אסטרונומיים מדאיי .. >> לכן ארצה לדעת מאיפה ואיך אעשה כי מדובר כאן בחיי אדם . תודה

אייל שלום, אם תוכל לפרט יותר לגבי המצבים. נהורה

07/07/2013 | 22:15 | מאת: אייל

אני במצב של מחשבות רבות וטרדניות לרוב ולאין ספור קרי ocd מחשבתי קשה . כמו"כ חש מצב רוח ירוד מאוד . קושי לתפקד ולהניע את עצמי . נוטל תרופות רבות . כל תקופה לא ארוכה יש צורך בלשנות טיפול התרופתי . ברקע קיים סבל תמידי ונורא קשה . בקיצור . חיים מסובכים ומאוד מורכבים . אשמח להיעזר תודה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה