הורדת קיצבת נכות וכו

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

24/06/2013 | 15:48 | מאת: לין

שלום אני בת 26 מקבלת מזה כ8 שנים קיצבת נכות (אשפוזים פסיכיאטריים וכו) לא זוכרת בדיוק כמה אחוזי נכות, לפחות 75%..... אני בעלת סל שיקום אם חשוב לציין בכל אופן הייתי מובטלת הרבה חודשים כי לא מצאתי עבודה ועכשיו לפחות מצאתי עבודות מזדמנות בשביל לשרוד הפסיכיאטרית הורידה לי מינון של הכדורים, א. האם זה יכול לפגוע לי בקיצבה כשתהיה לי וועדה רפואית אשר דנה בנושא קיצבה וכו וכו ? ב. במידה וכן וזה אחד מהשיקולים של ביטוח לאומי לפגוע בקיצבה, העניין שאני לא עובדת בעבודה יציבה וקבועה יכול לעזור לזה שלא ייפגעו לי בקיצבה? כל טוב.

לין שלום, ביטוח לאומי נותן את הקצבה למיטב ידיעתי על סמך תפקוד ולא על סמך מינון תרופות.אין קשר בין כמות התרופות שאת לוקחת לבין אחוזי נכות. אני מציעה לך להיעזר בסל שיקום לשיקום תעסוקתי. בהצלחה נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה