עזרה..

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

16/06/2013 | 23:46 | מאת: אייל

מאוד רוצה להתפתח מבחינת תעסוקה .. למשל ללמוד משהו אבל שיהיה לי קל.. עד כמה שניתן .. קשה לי יש לי ocd ואני מפחד שלא אזכור או כאלו . כמו שמפחד מהלימודים . אך יש רצון עז ללמוד ולהתפתח . אבקש ממי שיודע ולעזור לי בנושא זה של הלימודים ולהתפתח להמליץ לי על אפשרות וכיוון לבצע .. תודה וסופ"ש נעים וטוב פתח

18/06/2013 | 22:53 | מאת: מיכל יהודה

אייל שלום, יש כל מיני אפשרויות סיוע בתחום הלימודים הן החל מליווי המסייע בבחירת תחום הלימודים ועד למימון מלא, יש גם את מכללת אפיק שמכינה ללימודים אקדמים ועוד, זה מאוד תלוי האם אתה זכאי לשירותי סל שיקום? האם אתה מוכר ע"י ביטוח לאומי וכד'. במידה והינך זכאי יש מידע מקיף באתר ממ"ן , במידה ואינך מוכר כלל ואינך זכאי לסל שיקום תמיד יש אפשרות לקבלת הייעוץ באופן פרטי. בכל מקרה שיהיה בהצלחה

19/06/2013 | 20:15 | מאת: אל מיכל..

אני אכן כן מוכר בב.לאומי ויש לי סל שיקום. העניין הוא שאני לא מחליט ועושה את המוטל עליי. קשה לי לבד למרות שאני מקבל שירות בדיור ובקהילה בכלל . חש כל הזמן שומר על ההישגים אליהם הגעתי בתחומים הנ"ל . ואשר כל הזמן מתמודד עם מצב זה או אחר ..קשה לי להתקדם וקשה לשמור על הקיים אגב..>> זה ההשפעה של הפרעת ה ocd הקשה ממנו אני סובל ההפרעה הזו תוקעת אותי במקום וחוסם ממני להתפתח ולךהתקדם . מה עליי לעשות בכדי לפרוץ החוצה אל העולם והאור . תודה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה