מענה בפורום

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

01/06/2013 | 15:16 | מאת: גלי

עושה רושם שהמנהלות בפורום לא ממהרות לענות ....

02/06/2013 | 15:14 | מאת: אביחי

מילא אם היה איזשהו הסבר לקוראים לגבי עיכוב בתשובות עקב כך וכך. אבל גם המינימום הזה כנראה מיותר. כנראה כשמדובר בפורום שאמור לתת איזשהו מענה מקצועי ומוסמך ל"נפגעי נפש", היחס בסופו של דבר יהיה ירוד. עצוב, אבל ככה אנחנו נראים כחברה.

שלום לכולם, אני מקבלת את כל השאלות אלי למייל הפרטי ועונה עליהם כמיטב יכולתי, אין לי תמיד תשובה ולפעמים אני רואה שאחרים כבר ענו בצורה מתאימה לדעתי ולכן אני לא טורחת לענות גם. יתכן ואני מפספסת בין הרבה מאוד מיילים שאני מקבלת איזשהיא שאלה (גם היה שבוע שהייתי בחופש) במידה ומישהו נפגע אני מתנצלת . אני בהחלט מסורה לעניין באופן אישי ועושה כמיטב יכולתי. אם מישהו מרגיש שלא קיבל מענה מתאים מוזמן לשלוח לי מייל באופן אישי. אני בהחלט נותנת מענה לאנשים רבים שגם ממשיכים לכתוב לי מחוץ לפורום. שוב מתנצלת אם פגעתי במישהו בברכה, נהורה [email protected]

12/06/2013 | 19:09 | מאת: קובי

לאביחי שלום ברצוני למחות על הזלזול בעבודת הקודש של נהורה ומיכל, למיטב ידיעתי הם מתנדבות ללא תמורה ו ועונות בצורה יפה ברורה ומכילה לכל הפונים - הרבים באתר , ישר כוח לנהורה ומיכל:-)

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה