פעילויות לנפגעי נפש בחינם\עלות נמוכה

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

29/05/2013 | 13:52 | מאת: מעיין

שלום למיכל ונהורה בעבר כשהייתי בהוסטל שמעתי שיש פיתוח קול במתנ"ס כלשהוא בחים או בעלות ממש נמוכה אני לא זוכרת באיזה מתנס מדובר ולשאול את ההוסטל זה לא רלבנטי כל הצוות של התחלף ואני לא חושבת שיעזרו לי בזה לאן כדאי לי לפנות כדי לברר ת'דברים האלה? או שאפילו אתן יודעות להגיד לי באיזה מתנס מדובר? אני חיפאית. כל טוב!!!

13/06/2013 | 18:34 | מאת: קרן ניסן אילסר

אפשר לפנות לפרוייקט "עמיתים"- שעוזר בשילוב אנשים בעלי סל שיקום בחוגים הרגילים במרכזים הקהילתיים, עם מלגה מאוד משמעותית. אפשר להתקשר למרכז הקהילתי ולשאול אם יש להם את הפרוייקט, או לחפש ברשימת שירותי השיקום. אם תגידי באיזה איזור, אנסה למצוא לך את מספר הטלפון. בהצלחה! קרן, מנהלת הוסטל חולון

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה