אחי

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

25/05/2013 | 16:12 | מאת: שיי

אחי (ללא אפוט')זכאי לעבודה נתמכת דרך סל שיקום.אחי בעל גם נכויות פיזיות אולם עובד ההשמה לא מתייחס להן ושלח אותו לעבודה שלדעת המשפחה אינה הולמת.האם למשפחה יש זכות לפנות למעסיק ולמסור לו מידע על הנכויות? האם המשפחה יכולה להתנגד להשמה הספציפית ? איך צריך לפעול?

27/05/2013 | 21:30 | מאת: מטופלת

אולי לפנות ביחד עם האח (העובד) למעסיק וביחד להגיע להסכם. ללכת מאחורי הגב של האח יפגע בו.

13/06/2013 | 18:39 | מאת: קרן ניסן-אילסר

מכיוון שהוא זה שעובד, כדאי שדעתו תהיה הקובעת. מה הוא חושב לגבי מקום העבודה? מה הוא חושב לגבי חשיפת הקשיים שלו בפני המעסיק? אני חושבת שהשלב הראשון הוא שיח עם "עובד ההשמה" ובדיקה עימו מדוע הציע דווקא את העבודה הזו. יתכן שתגלה שהוא בכלל בדיעה שלך... קרן, מנהלת הוסטל.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה