חייבת להזהיר אתכם

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

25/04/2013 | 01:38 | מאת: סיגל

אני אצל פסיכיאטרית שנקראית ד"ר ליטביניוק במרפאה שלי מסרבים לתת לי לעבור והיא מתעללת בי בכל דרך אפשרית, יורדת על איך שאני נראית, קוראת לי טיפשה, מבטיחה לי שאני לא אצליח בחיים ושאין לי טעם לעשות תואר, וצחקה עליי לאחר שבעלי שבר לי את הרגל. מאז שאני הולכת אליה מצבי הנפשי התדרדר קשות, לא מחליפים לי אותה לכן אני מזהירה אתכם מראש לא ללכת אליה.

03/05/2013 | 16:43 | מאת: מטופלת

אם היא פסיכיאטרית של קופת חולים, תשלחי תלונה לקופת חולים הזאת. היתה רופאה בקופה שלי שזלזלה בי ושלחתי תלונה לקופת חולים. הם לקחו את זה ברצינות. תשלחי מכתב למי שממונה עליה. תמצאי איפה להגיש תלונה. אולי את יכולה אפילו לתבוע אותה, אם יש לך מי שיעזור לך בצעד כזה. וחייב להיות דרך לעבור לפסיכיאטרית אחרת. אולי את יכולה לקבל את המרשמים שאת צריכה מרופא המשפחה שלך למשך תקופה מסוימת, עד שתצליחי להשתחרר ממנה ואז תמצאי פסיכיאטר אחר. אולי תשלחי מכתב למשרד הבריאות.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה