תוך כמה זמן ניתן אישור לאחר וועדה להוסטל?

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

21/04/2013 | 15:23 | מאת: גלי

האם במיידי אומרים לך תשובה להוסטל כן או לא התקבלת יש אישורץ או שצריך לחכות כמה זמן עד שניתנת תשובה והאישור שאיתו אפשר כבר לגשת למקומות איך זה הולך? במקרה שזה דחוף כל יום שאני בהמתנה מצבי הנפשי לא טוב

גלי שלום, לאחר הוועדה לוקח מס' ימים / שבועות עד אשר מגיע האישור תלוי בעומס של הרכזת. האישור מגיע בדואר. אם זה דחוף תבקשי מהעובד המקצועי שליווה אותך בוועדה להגיד לרכזת להתקשר אליה היא יכולה במקרים חריגים לפקסס את האישור ולהוציא אותו אפילו תוך יום. עם האישור תגשי להוסטלים והליך הקבלה שונה ביניהם אם יש מקום פנוי אחרי ראיון יזמינו אותך למס' ימי אירוח ואם הכל בסדר תתקבלי מיידית כך שזה יכול לקחת רק שבוע. בהצלחה נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה