אבי מאושפז

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

20/03/2006 | 20:59 | מאת: jony waker

אבי מאושפז בבי"ח פסיכיאטרי ובשיחה עם עו"ס הוסבר לנו שכל וועדות סל שיקום הוקפאו , אז מה אנו עושים כשהו ישתחרר ?

20/03/2006 | 23:57 | מאת: גלית קלמנזון

ל jony waker שלום, צר לי לשמוע על אשפוזו של אביך. לא ציינת מה המטרה ומה הצורך של אביך בסל שיקום. אני משערת שלא קל לשמוע שמסגרת שאמורה לעזור לו בתקופה כל כך מורכבת עבורכם מתפקדת כרגע באופן חלקי. המצב הנוכחי בסל שיקום זמני, חשוב לזכור שכן יש וועדות לסל שיקום אך הן מיועדות רק לאנשים שכבר שייכים לסל שיקום ומדובר עבורם בשינוי החלטה. במידה ואביך שייך לקבוצה זו, הוא יכול לפנות לסל שיקום. אם כרגע סל שיקום סגור בפניו, אשמח לנסות ולכוון אתכם אם תיתן לי יותר פרטים באשר לצרכים ולתוכנית השיקומית שהוצעה לו או שהוא מעוניין בה, וכן אזור המגורים שלו. גלית קלמנזון

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה