נמאר לי ברווחה שלא עוסי"ת של הרווחה מטפלת בסל שיקו

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

09/04/2013 | 12:34 | מאת: יעל

שלא הם הרווחה עוזרים למלא טפסים לסל שיקום לבקשה להוסטל? אם לא הרווחה מי כן? למה זה הכל כל כך קשה?

09/04/2013 | 21:27 | מאת: אייל

הי יעל! באם יש לך עו"ס שמלווה אותך בחיים אז היא צריכה למלאות לך את כל מה שצריך. בהצלחה

שלום, העו"ס ברווחה צריכה למלא איתך את הסל שיקום, אם יש מטפל אחר / נוסף במרפאה לבריאות הנפש אפשר לבקש ממנו זה לא חייב להיות עו"ס זה יכול להיות כל איש מקצוע מתחוןם בריאות הנפש כלומר: מרפאה בעיסוק, פסיכולוג, פסיכיאטר ועוד. פשוט ברווחה הם עושים את זה פחות כי הם מאוד עמוסים. אם היא לא מוכנה תפני למנהלת שלה. נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה