להכיר ולהיות כנה עם הלקות

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

27/03/2013 | 19:59 | מאת: שי

אני בחור בן 34 רווק נאה עובד במקום מסודר רכב צמוד משכורת טובה והאמת מתחילות איתי וגם אני יוזם קשרים הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לספר ולא יודע אייך לבנות הזוג על הלקות יש לי חרדות לא מורגשות כלפי חוץ וגם בפנים אני כבר רגיל ויודע להתמודד עם זה בעבודה יודעים מפרגנים ומקבלים אותי כמו שאני חשבתי אולי להכיר מישהי במצב דומה כדי שאוכל להרגיש בנוח ומשוחרר וכך גם תיהיה הבנה הבעיה היא שאני לא יודע אפילו איפה לחפש ובאתר לאב דווקא קשה למצוא מישהי במצב דומה חלילה בלי לזלזל או לפגוע אשמח לעצה או להכיר מישהי דומה

28/03/2013 | 10:12 | מאת: קרן

צור קשר להודעה הזו ונכיר שם :) אהבתי את הכנות ואני מכירה את הבעיה

29/03/2013 | 00:18 | מאת: ציפי

אני לא מצליחה להיות פתוחה אפילו להתחיל להכיר מישהו חדש כי אני מתה מפחד. אני בודדה, בנאדם שזוגיות מאפשרת לו לפרוח, אבל זאת אפילו לא נראה לי אפשרי כי אני פוחדת שאהיה שרוטה מדי בשביל הצד השני. אפילו סתם חברות או ידידות, אני מפחדת. מאוד אשמח לעצה...

30/03/2013 | 18:23 | מאת: מאובחנת מטופלת

אני לא מחפשת להכיר אבל מהניסיון שלי, אם יש תיפקוד טוב, ואם גלויים עם הצד השני, אז אפשר להכיר אנשים "נורמלים" - שאין להם שום הפרעה. כשחיפשתי זוגיות (במשך 10 שנים) היו לי לא מעט בני זוג שרצו אותי. היו מעט מאוד שנפרדו ממני בגלל ההפרעה. לרוב זה לא הפריע לגברים שיצאתי איתם, ואני זאת שנפרדתי מהם. תמיד הייתי גלויה וסיפרתי את הבעיה בקצרה בדייט הראשון או השני. תמיד העריכו את הכנות. רק אחד ממש נבהל. שניים אחרים לא רצו, אבל היו לי כמה הצעות נישואים מגברים בריאים ונורמלים. בקיצור, מה שאני מנסה להגיד זה שאם אתם מודעים לעצמכם ומתפקדים טוב בסביבה נורמלית - עובדים, מטופחים ואכפתיים, אז אין שום סיבה שאנשים מכל הסוגים ירצו אתכם. תרגישו בטוחים, תכירו, תשתפו בבעיה ובהתמודדות. אם הבעיה שלכם בשליטה ואתם דואגים לעצמכם, אז אתם נורמלים ותורמים לקשר כמו כל אחד אחר.

30/03/2013 | 19:29 | מאת: יפית

ציפי שלום , אשמח ליצור איתך קשר , תני לי פרטי התקשרות כמו טלפון או כתובת אימייל . ואני אעשה את הצעד הראשון .

30/03/2013 | 20:44 | מאת: אילנית

01/04/2013 | 19:27 | מאת: היי שי

יופי של כנות גם אני במצב דומה "לא קל היום" :)

11/04/2013 | 16:20 | מאת: בת 30

שי שלום, אני במצב דומה לשלך: רווקה, עובדת, נאה. אם תשאיר מייל, אז אשלח לך מייל ונדבר, ונראה אם יש בכלל על מה לדבר.

25/09/2013 | 16:35 | מאת: נטע

היי שי זה האימייל שלי [email protected] חג שמח

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה